#01 ONZE PARTNERS

Samen met Trinity College

In samenwerking met één van de beste universiteiten in Ierland, hebben we onze krachten gebundeld om hun studenten te voorzien van de beste stoelen. We zijn dankbaar om geaccrediteerd te zijn als één van hun meubelleveranciers. Om aan alle kwaliteits- en wettelijke eisen te voldoen, hebben onze designers jarenlange ervaring gecombineerd met natuurlijke materialen om ongeëvenaarde kwaliteit te creëren.

#02 KWALITEIT

Professionele standaard

Elke samenwerking laat ons onze kwaliteit van service en producten verbeteren. Met de focus op alle studenten, willen we hen iets speciaals en praktisch bieden. Langdurige kwaliteit gecombineerd met een stijlvol design verbetert niet alleen uw interieur, maar zal ook uw concentratie vergroten tijdens lange studie-uren.

#03 VISIE

Investeer in de toekomst

Het is een grote verantwoordelijkheid, maar ook een eer om voor de jonge toekomst te kunnen zorgen. Dit heeft ons geïnspireerd om de juiste hulp te bieden aan elke student die een comfortabele stoel nodig heeft. Onze bureaustoel heeft geweldige stabiliteit, langdurige kwaliteit, is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan én u de hulp te bieden die u nodig hebt.

#04 KLANTENSERVICE

100% comfort

Iedereen verdient high-end comfort. Nu vele studenten vanuit huis studeren, is dit een perfecte gelegenheid om je studie ruimte te upgraden. Profiteer van uw nieuwe combinatie van bureau + bureaustoel om uw langdurige productiviteit.

#05 SPECIALE AANBIEDINGEN

Wat is een dubbele korting?

Tijdens onze lopende sale, doen we graag iets speciaals voor u. Om ons nieuwe B2B programma te presenteren, bieden we een extra korting voor al onze nieuwe klanten. Dit betekent dat we u exclusieve kortingen kunnen bieden, bovenop de prijzen die zichtbaar zijn op de website. Hoe werkt dit? Heel simpel. Hoe hoger het aantal is dat u aanschaft, hoe hoger het kortingspercentage.

#06 LOGISTIEK

Sterke logistieke infrastructuur

Onze Nordina Home magazijnen hebben een uitstekend capaciteit in ruimte, wat helpt in het organiseren en efficiënt realiseren van onze bestellingen. Hiernaast hebben we faciliteiten in verschillende landen, naast Ierland, die helpen met uitbreiden en het verbeteren van de kwaliteit van onze producten.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn deze items geschikt voor mijn bedrijf?

Naast de premium kwaliteit, zijn onze stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze comfortabele stoelen zijn perfect voor uw restaurant of voor catering ruimtes.

Hoeveel items kan ik bestellen?

Er is geen limiet aan het aantal stoelen dat u kunt bestellen.

Hoe onderhoud ik mijn stoelen?

Er zijn verschillende manieren om onze stoelen te onderhouden, afhankelijk van het model. Hieronder vind u een guide voor elk model.

Indiana stoel
Maak uw houten meubelen altijd schoon met een vochtig microvezeldoek, om vuil en stof te verwijderen. Droog daarna het oppervlak met een droog microvezeldoek. Om de stoel af te stoffen is droog microvezeldoek genoeg.

Evdano stoel
De linnen meubelen kunnen schoongemaakt worden met een vochtig doek en water. Voor kleine vlekken, kan witte azijn gebruikt worden.

Packard, Wayner en Wolfgang stoel
Mix warm water met afwasmiddel en creëer daarmee de schoonmaakoplossing. Sop het doek in de oplossing en maak het oppervlak van de stoel schoon. Droog het oppervlak daarna met een droog microvezeldoek.

Zijn de stoelen stapelbaar?

De stoelen zijn niet stapelbaar, maar makkelijk te verplaatsen en passen in de kleinste ruimtes.

Welke modellen zijn geschikt catering events?

We verkopen vijf verschillende modellen, die beschikbaar zijn in drie kleurvarianten, met uitzondering van de Evdano stoel (zeven kleurvarianten) en de Wayner stoel (vijf kleurvarianten).

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
 • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
 • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
 • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig

  Neem contact op met onze B2B specialist

  Voor uw huidige en toekomstige projecten, neem contact op met ons toegewijde team van experts.

  Of stuur een e-mail naar klantenservice@nordinahome.nl