#01 KLANTENSERVICE

Maak indruk op uw klanten

Uw klanten verdienen de best ervaring in uw restaurant. Scandinavisch meubels zijn de beste optie – en met een goede reden. Naast de populariteit van deze stijl, is Scandinavisch design minimalistisch en praktisch, waardoor het naadloos past in verschillende interieurs.

#02 SUPPORT

Maak de juiste keuze

Als horecagelegenheid, heeft u veel mogelijkheden om uit te kiezen. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor uw bedrijf. Alvast een kijkje nemen? U vindt de mooiste opties voor uw restaurant hier.

#03 GEBRUIKERSERVARING

Uniek voor u

We zijn de afgelopen jaren gegroeid als bedrijf, maar onze klanten ook. Door bestellingen met grote aantalen, focussen we niet alleen op individuele klanten, maar ook zakelijke klanten met andere eisen en wensen. We hebben voor u een speciale behandeling gecreëerd, om uw gebruikerservaring aangenamer te maken.

#04 ONZE PARTNERS

Mowgli Street Food

Uw Crossback stoelen maken een impact in ons kleine restaurant. De ruimte is vintage en van hout, daarom past deze stoel perfect bij ons. Ook was de winkelervaring voor ons heel gemakkelijk. Heel erg bedankt.

#05 SPECIALE AANBIEDINGEN

Wat is een dubbele korting?

Tijdens onze lopende sale, doen we graag iets speciaals voor u. Om ons nieuwe B2B programma te presenteren, bieden we een extra korting voor al onze nieuwe klanten. Dit betekent dat we u exclusieve kortingen kunnen bieden, bovenop de prijzen die zichtbaar zijn op de website. Hoe werkt dit? Heel simpel. Hoe hoger het aantal is dat u aanschaft, hoe hoger het kortingspercentage.

#06 LOGISTIEK

Sterke logistieke infrastructuur

Onze Nordina Home magazijnen hebben een uitstekend capaciteit in ruimte, wat helpt in het organiseren en efficiënt realiseren van onze bestellingen. Hiernaast hebben we faciliteiten in verschillende landen, naast Ierland, die helpen met uitbreiden en het verbeteren van de kwaliteit van onze producten.

Veelgestelde vragen

Welke stoelen passen het beste in mijn restaurant?

We hebben een groot assortiment stoelen. We raden onze Packard, Wolfgang en Crossback stoelen aan voor restaurants. Neem contact op met onze B2B design expert voor meer advies.

Hoeveel items kan ik bestellen?

Er is geen limiet aan het aantal stoelen dat u kunt bestellen.

Zijn de stoelen stapelbaar?

De stoelen zijn niet stapelbaar, maar makkelijk te verplaatsen en passen in de kleinste ruimtes.

Welke modellen zijn geschikt catering events?

We verkopen vijf verschillende modellen, die beschikbaar zijn in drie kleurvarianten, met uitzondering van de Evdano stoel (zeven kleurvarianten) en de Wayner stoel (vijf kleurvarianten).

Waarom zijn deze items geschikt voor mijn bedrijf?

Naast de premium kwaliteit, zijn onze stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze comfortabele stoelen zijn perfect voor uw restaurant of voor catering ruimtes.

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
 • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
 • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
 • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig

  Neem contact op met onze B2B specialist

  Voor uw huidige en toekomstige projecten, neem contact op met ons toegewijde team van experts.

  Of stuur een e-mail naar klantenservice@nordinahome.nl