#01 RECEPTIE UPGRADE

Verfris uw ontvangstruimte

Van tandarts tot chiropractors, uw receptie laat altijd een belangrijke eerste indruk achter. Of u nu een bureaustoel nodig heeft die professionalisme uitdraagt of een comfortabele stoel voor uw lounge – u vindt altijd de beste keuze in ons ruime assortiment.

#02 ULTIEME COMFORT

Comfort voor uw patiënten

De rol van comfort in de gezondheidszorg is enorm. Tijdens ons werk met verschillende faciliteiten, realiseerden we dat onze therapie- en psychologieklanten comfort voor hun patiënten het meest nodig hebben. Therapiesessies en wachtkamers moeten te allen tijde warm en ontspannen zijn – wij zijn hier om de juiste meubels te leveren.

#03 DE KEUZE IS AAN U

Kies uw meubels

Zoals elk interieur heeft elk bedrijf iets anders nodig. Wij raden u aan om een passende stoel of een staand bureau voor uw ruimte te vinden. Hoewel een bureaustoel ideaal kan zijn voor een receptie of een dokterskantoor, vindt u in onze uitgebreide catalogus veel mooie vergaderkamerstoelen met warme kleuren.

#04 VERMINDER STRESS

Warme kleuren wekt vertrouwen

Professionele studies tonen aan dat 8 van de 10 mensen zich gespannen voelen wanneer zij een telefoontje van hun arts, tandarts of therapeut anticiperen. Deze studie is ook de reden waarom steeds meer privéklinieken warme kleuren in hun ruimte implementeren. Onze missie is om die warmte te bieden. Met een ruim assortiment, kunt u kiezen welk model van onze stoelen het beste bij uw ruimte past.

#05 KLANTENSERVICE

B2B programma voor privéklinieken

Wij zijn dankbaar voor de verkoop van onze premium meubels aan verschillende gezondheidsfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk. Nordina Home verbetert voortdurend haar service om onze B2B klanten op alle gebieden omtrent gezondheid te ondersteunen, zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan.

Veelgestelde vragen

Welke stoel past het beste bij mijn privékliniek?

Op zoek naar een stoel voor uw wachtkamer? Dan is onze comfortabele Packard de juiste keuze. Zijn de meubels van uw receptie aan vervanging toe? Onze Laguna ergonomische bureaustoel kan niet missen. Voor kantoren raden we onze Laguna Executive bureaustoel aan.

Naast stoelen, welke meubels kan ik voor mijn privékliniek gebruiken?

Onze zit/sta bureaus zijn een geweldige toevoeging aan uw privékantoor. De ultieme optie voor een productieve werkomgeving én voorzien van een stijlvol design, kunnen onze bureaus niet aan uw kantoor ontbreken.

Maken de bureaustoel veel geluid?

Onze bureaustoelen zijn ontworpen om zo stil mogelijk te bewegen. Voor soepele bewegingen zonder geluid, raden wij onze premium olie aan voor de wielen van de bureaustoel.

Welke bureaustoel past het best in mijn kantoor?

Onze Laguna Executive bureaustoel is de ideale optie voor uw privékantoor. Naast stabiel en professioneel, is dit model ook stijlvol en comfortabel.

Hoe kom ik in contact met een toegewijde B2B specialist?

Door zakelijke klant te worden, kun je direct contact zoeken met onze B2B specialist.

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
 • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
 • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
 • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig

  Neem contact op met onze B2B specialist

  Voor uw huidige en toekomstige projecten, neem contact op met ons toegewijde team van experts.

  Of stuur een e-mail naar klantenservice@nordinahome.nl