Verklaring tegen moderne slavernij

We handelen met absolute integriteit naar al onze teamleden, zullen nooit ongeoorloofd of illegaal werk tegen hun vrije wil afdwingen of opleggen.

Het is ook essentieel dat we ons verzetten tegen de waarden van organisaties, bedrijven of bedrijven die op welke manier dan ook slavernij of mensenhandel ondersteunen. U kunt onze officiële verklaring hier lezen.

Kinderen verdienen educatie

Elk kind zou moeten leren en creëren, in plaats van werken. Wij nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze leverancier nooit gebruik maakt van arbeiders van jonge leeftijd, in welke vorm dan ook. Ons bedrijf moedigt al onze kinderen aan om te spelen en we zijn trots voor het doneren van speelgoed aan verschillende lokale kleuterscholen.

Gelijkheid aan de top

We geloven dat elke sterke onderneming sterke vrouwen in machtsposities heeft. Tijdens de groei van ons management team, zijn er meer ongelooflijke vrouwen in besluitvormende posities ons bedrijf komen versterken. Op dit moment zijn 4 van onze 7 managers dames die klaar staan om elke uitdagende taak aan te gaan.

Onze duurzaamheidspartners

Aangezien al onze B2B partners hard werken om ons millieu groen te houden, moeten wij hetzelfde doen. Het is belangrijk dat wij samenwerken met bedrijven die hun energie op de juiste manier gebruiken. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom we samenwerken met DPD. Zij gebruiken elektrische auto’s om al onze bestellingen te leveren met behulp van de meest duurzame methode. Uw bestellingen zijn nooit schadelijk voor het milieu.

Veelgestelde vragen

Hoeveel vrouwen hebben een machtspositie in uw bedrijf?

Meer dan 50% van onze managers en teamleden in machtsposities zijn vrouwen.

Hoe draagt uw bedrijf bij aan het milieu?

Het gebruik van kleinere verpakkingen én 98% van onze producten zijn gemaakt van vegan leer zijn een paar van onze manieren voor het verminderen van een negatieve impact op het milieu.

Hoe bespaart uw bedrijf energie?

In 2024 is ons ontwerpteam begonnen met het gebruik van een externe app-service die ons renderwerk uitbesteedt. Hierdoor is ons elektriciteitsverbruik exponentieel gedaald.

Welke bedrijven ondersteunt u?

We ondersteunen veel verschillende bedrijven, maar we proberen het meeste te doen voor zowel gezondheidszorg als onderwijsfaciliteiten.

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

  • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
  • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
  • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
  • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
  • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig