#01 VISIE

‘Diamonds Are Forever’

Ons bedrijf heeft het voorrecht gehad om te werken met de meest verfijnde diamantmerken in het Verenigd Koninkrijk en de VS. Diamanten zijn voor altijd en dat is precies waarom we een aantal stijlvolle ruimtes wilden decoreren met onze prachtige meubels.

#02 ONZE PARTNERS

Voel de liefde met Vashi

Of bezoek of woonachtig in Manchester en Londen? Dan komt u wellicht langs de Diamant winkels van Vashi. Elke klant verdient prachtige meubels in zijn of haar moderne interieur, ontworpen met liefde en passie. Naast hun prachtige sieraden, kom je waarschijnlijk onze meest populaire meubels tegen. Laat je inspireren.

#03 ONZE PARTNERS

Verfijnde touch van Valentina Kova

US Palm Beach Florida en New York zijn de plekken waar je schitterende sieraden kunt vinden. De elegantie van Valentina Kova inspireerde ons om een bijdrage te leveren aan hun prachtige interieur met onze meest premium stoelen. We raden je aan om een kijkje te nemen (én een cadeau te vinden voor je geliefden of jezelf).

#04 COLLABS

Lokale samenwerkingen

Samenwerkingen met lokale high-end sieradenmerken zorgde er niet alleen voor dat we ons bedrijf uitbreidde, maar ook iets nieuws leren. Het voorzien van verschillende, prachtige interieurs met onze meubels naar heeft onze visie op de toekomst vergroot. Nu, meer dan ooit, zijn we toegewijd aan het realiseren van meer B2B samenwerkingen.

#05 SPECIALE AANBIEDINGEN

Wat is een dubbele korting?

Tijdens onze lopende sale, doen we graag iets speciaals voor u. Om ons nieuwe B2B programma te presenteren, bieden we een extra korting voor al onze nieuwe klanten. Dit betekent dat we u exclusieve kortingen kunnen bieden, bovenop de prijzen die zichtbaar zijn op de website. Hoe werkt dit? Heel simpel. Hoe hoger het aantal is dat u aanschaft, hoe hoger het kortingspercentage.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn deze items geschikt voor mijn bedrijf?

Naast de premium kwaliteit, zijn onze stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze comfortabele stoelen zijn perfect voor uw restaurant of voor catering ruimtes.

Hoeveel items kan ik bestellen?

Er is geen limiet aan het aantal stoelen dat u kunt bestellen.

Hoe onderhoud ik mijn stoelen?

Er zijn verschillende manieren om onze stoelen te onderhouden, afhankelijk van het model. Hieronder vind u een guide voor elk model.

Indiana stoel
Maak uw houten meubelen altijd schoon met een vochtig microvezeldoek, om vuil en stof te verwijderen. Droog daarna het oppervlak met een droog microvezeldoek. Om de stoel af te stoffen is droog microvezeldoek genoeg.

Evdano stoel
De linnen meubelen kunnen schoongemaakt worden met een vochtig doek en water. Voor kleine vlekken, kan witte azijn gebruikt worden.

Packard, Wayner en Wolfgang stoel
Mix warm water met afwasmiddel en creëer daarmee de schoonmaakoplossing. Sop het doek in de oplossing en maak het oppervlak van de stoel schoon. Droog het oppervlak daarna met een droog microvezeldoek.

Zijn de stoelen stapelbaar?

De stoelen zijn niet stapelbaar, maar makkelijk te verplaatsen en passen in de kleinste ruimtes.

Welke modellen zijn geschikt catering events?

We verkopen vijf verschillende modellen, die beschikbaar zijn in drie kleurvarianten, met uitzondering van de Evdano stoel (zeven kleurvarianten) en de Wayner stoel (vijf kleurvarianten).

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
 • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
 • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
 • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig

  Neem contact op met onze B2B specialist

  Voor uw huidige en toekomstige projecten, neem contact op met ons toegewijde team van experts.

  Of stuur een e-mail naar klantenservice@nordinahome.nl