#01 SPECIALE AANBIEDINGEN

Beste interieurontwerpers, welkom!

Veel van onze clienten en klanten zijn gepassioneerde interieurontwerpers die de beste opties willen vinden voor hun ruimte. We hebben speciale handelsaccounts die gemaakt zijn om interieurontwerpers te helpen betere deals te krijgen, de mooiste meubels te vinden en hun interieurs te verfrissen. We heten je welkom – word lid en geniet van speciale voordelen.

#02 FEATURES

Geniet van exclusieve voordelen

Als interieurontwerper bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar meer dan alleen kwalitatieve meubels en een goede prijs. Naast vele mooie items, biedt onze handelsaccount exclusieve prijzen en voordelen – exclusief beschikbaar voor onze speciale leden. Meld u vandaag nog aan en profiteer van uw exclusieve voordelen.

#03 LOGISTIEK

Uw bestelling heeft prioriteit

Als speciaal lid verdient u een speciale behandeling. Om onze waardering te uiten, hebben we een gepersonaliseerde conciërge voorbereid die uw bestelling prioriteert. Met uw handelsaccount betreedt u ook onze logistieke keten. Dit betekent dat ons team ervoor zal zorgen dat uw pakket altijd eerst wordt geleverd.

#04 KLANTENSERVICE

Vertrouwen opbouwen

Om een merk te creëren dat u kunt vertrouwen, wijden wij tijd aan het voldoen aan kwaliteitsnormen. Met een toegewijd team, prioriteren van bestellingen en meer exclusieve deals staan we voor u klaar. Word vandaag nog lid en geniet van alle voordelen.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn deze items geschikt voor mijn klanten?

Naast de premium kwaliteit, zijn onze stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze comfortabele stoelen zijn perfect voor uw klanten.

Hoeveel items kan ik bestellen?

Er is geen limiet aan het aantal stoelen dat u kunt bestellen.

Hoe onderhoud ik mijn stoelen?

Er zijn verschillende manieren om onze stoelen te onderhouden, afhankelijk van het model. Hieronder vind u een guide voor elk model.

Indiana stoel
Maak uw houten meubelen altijd schoon met een vochtig microvezeldoek, om vuil en stof te verwijderen. Droog daarna het oppervlak met een droog microvezeldoek. Om de stoel af te stoffen is droog microvezeldoek genoeg.

Evdano stoel
De linnen meubelen kunnen schoongemaakt worden met een vochtig doek en water. Voor kleine vlekken, kan witte azijn gebruikt worden.

Packard, Wayner en Wolfgang stoel
Mix warm water met afwasmiddel en creëer daarmee de schoonmaakoplossing. Sop het doek in de oplossing en maak het oppervlak van de stoel schoon. Droog het oppervlak daarna met een droog microvezeldoek.

Are Your Chairs Stackable?

De stoelen zijn niet stapelbaar, maar makkelijk te verplaatsen en passen in de kleinste ruimtes.

Welke modellen zijn geschikt catering events?

We verkopen vijf verschillende modellen, die beschikbaar zijn in drie kleurvarianten, met uitzondering van de Evdano stoel (zeven kleurvarianten) en de Wayner stoel (vijf kleurvarianten).

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
 • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
 • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
 • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig

  Neem contact op met onze B2B specialist

  Voor uw huidige en toekomstige projecten, neem contact op met ons toegewijde team van experts.

  Of stuur een e-mail naar klantenservice@nordinahome.nl