#01 VOORDELEN

Wat is de impact van onze items voor uw bedrijf ?

Uw nieuwe kantoor meubelen zullen een positieve impact hebben op uw werknemers. Onze bureaus bieden mogelijkheden om te zitten met bijpassende bureaustoel of te staan met onze zit/sta opties. Lichaamshouding en comfort zijn belangrijk tijdens het werk, en onze items zullen de productiviteit verbeteren.

#02 SUPPORT

Wat zijn de voordelen van een zit/sta bureau?

Wist u dat onze lichaamshouding invloed heeft op ons humeur? Acht uur lang in dezelfde zithouding kan uw energie niveau verlagen en uw productiviteit verminderen. Gedurende de dag staan brengt hier verandering in.

#03 DESIGN

Update uw kantoor

Elke werkplek moet een fijne sfeer hebben voor werknemers en cliënten. De uitstraling hiervan speelt een belangrijke rol. Het renoveren van uw kantoor met stijlvolle, nieuwe meubelen is daarvoor een goed begin. Minimalistisch met Scandinavische invloeden, onze Altana bureaus zijn een moderne toevoeging aan uw kantoor.

#04 FEATURES

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Gemakkelijke betalingsopties, inclusief overschrijven
 • Het sneller ontvangen van uw facturen voor uw boekhouding
 • Een toegewijd B2B team die u van alle informatie kan voorzien
 • Bezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Een snel en makkelijk proces van bestellen – een account is niet nodig

#05 SPECIALE AANBIEDINGEN

Wat is een dubbele korting?

Tijdens onze lopende sale, doen we graag iets speciaals voor u. Om ons nieuwe B2B programma te presenteren, bieden we een extra korting voor al onze nieuwe klanten. Dit betekent dat we u exclusieve kortingen kunnen bieden, bovenop de prijzen die zichtbaar zijn op de website. Hoe werkt dit? Heel simpel. Hoe hoger het aantal is dat u aanschaft, hoe hoger het kortingspercentage.

#06 LOGISTIEK

Sterke logistieke infrastructuur

Onze Nordina Home magazijnen hebben een uitstekend capaciteit in ruimte, wat helpt in het organiseren en efficiënt realiseren van onze bestellingen. Hiernaast hebben we faciliteiten in verschillende landen, naast Ierland, die helpen met uitbreiden en het verbeteren van de kwaliteit van onze producten.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn deze items geschikt voor mijn bedrijf?

Naast de premium kwaliteit, zijn onze stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze comfortabele stoelen zijn perfect voor uw restaurant of voor catering ruimtes.

Hoeveel items kan ik bestellen?

Er is geen limiet aan het aantal stoelen dat u kunt bestellen.

Hoe onderhoud ik mijn stoelen?

Er zijn verschillende manieren om onze stoelen te onderhouden, afhankelijk van het model. Hieronder vind u een guide voor elk model.

Indiana stoel
Maak uw houten meubelen altijd schoon met een vochtig microvezeldoek, om vuil en stof te verwijderen. Droog daarna het oppervlak met een droog microvezeldoek. Om de stoel af te stoffen is droog microvezeldoek genoeg.

Evdano stoel
De linnen meubelen kunnen schoongemaakt worden met een vochtig doek en water. Voor kleine vlekken, kan witte azijn gebruikt worden.

Packard, Wayner en Wolfgang stoel
Mix warm water met afwasmiddel en creëer daarmee de schoonmaakoplossing. Sop het doek in de oplossing en maak het oppervlak van de stoel schoon. Droog het oppervlak daarna met een droog microvezeldoek.

Zijn de stoelen stapelbaar?

De stoelen zijn niet stapelbaar, maar makkelijk te verplaatsen en passen in de kleinste ruimtes.

Welke modellen zijn geschikt catering events?

We verkopen vijf verschillende modellen, die beschikbaar zijn in drie kleurvarianten, met uitzondering van de Evdano stoel (zeven kleurvarianten) en de Wayner stoel (vijf kleurvarianten).

Wat zijn de voordelen als zakelijke klant?

 • Discount iconKorting op bestellingen vanaf €1500
 • Star iconEen toegewijd B2B team die van alle informatie kan voorzien
 • Truck iconBezorging wanneer dat uw unieke bedrijfsplanning uitkomt
 • Receipt iconOntvang facturen snel voor uw boekhouding
 • Cart iconEen makkelijk process van bestellen – een account is niet nodig

  Neem contact op met onze B2B specialist

  Voor uw huidige en toekomstige projecten, neem contact op met ons toegewijde team van experts.

  Of stuur een e-mail naar klantenservice@nordinahome.nl