Update je studeerkamer

Studeren kan vermoeiend zijn als student. Dat is precies de reden waarom het belangrijk is om het zo fijn mogelijk te maken. Je studeerkamer updaten met een functionele bureaustoel zal niet alleen je focus en productiviteit verbeteren, maar zal ook comfortabel zijn tijdens die lange dagen (en nachten) aan je bureau.

Daarnaast kun je nagaan of jouw universiteit of hogeschool in aanmerking komt voor een speciale studentenkorting. Ga eenvoudigweg naar de kassa, voer uw school-e-mailadres in en pas de kortingscode “STUDENT” toe. Als uw universiteit of school in aanmerking komt, wordt automatisch 5% van uw bestellingstotaal afgetrokken. Deze kortingsbon kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingsbonnen.

Investeer in hun studie ervaring

Als ouder of verzorger van een student, is het geven van een functionele bureaustoel het ultieme cadeau. Het ondersteunen van de studietijd van je geliefde maakt de tijd op school nog leuker.

Verbeter je productiviteit

Nu meer studenten thuis hun dagelijkse projecten afmaken, is het belangrijk dat je ruimte hier geschikt voor is. Met een stijlvolle opties en de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren, kan je je favoriete stijl voor jouw kamer vinden en je studieruimte zo comfortabel mogelijk maken.