At Nordina Home begrijpen we dat jouw huis jouw toevluchtsoord is, en we zetten ons in om je te helpen een ruimte te creëren waar je van houdt en trots op bent.

ONZE VISIE

Een van de eerste dingen die je moet weten over ons bij Nordina Home, is dat exclusief meubilair voor iedereen beschikbaar moet zijn. We streven er elke dag naar om een stap dichter bij ons gezamenlijke doel te komen. Onze levendige beelden laten je de geur en textuur van Scandinavische natuur voelen. We zijn nog een jong bedrijf, geleid door ervaren managers met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. We zijn gespecialiseerd in Scandinavisch mid-century modern design, maar laten ons ook inspireren door Japandi, Franse landhuisstijl en verschillende andere designstijlen.

Ons kantoor is gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam, en wij verzenden door heel Nederland met GLS. Afhankelijk van je meubels kan de levering slechts een paar dagen duren. Met Nordina Home kun je gemakkelijk elke kamer in een thuis transformeren.

ONZE MEUBELS

Maak van je huis de beste plek om te zijn.

We geloven sterk dat interieurontwerp en woningdecoratie een van de beste manieren zijn waarop je je ware persoonlijkheid kunt uiten en je huis levendig kunt maken. Een manier om dit te doen is met behulp van de onberispelijke schoonheid en functionele eenvoud van mid-century modern design. Geboren uit creativiteit, is dit moderne design vrij, blendend van traditioneel en eigentijds, zowel binnen als buiten je huis. Door verschillende stijlen en materialen te combineren, maakt het moeiteloze esthetiek van mid-century modern elk interieur high-end, mooi en comfortabel.

ONZE DUURZAAMHEID

Goed voor jou, beter voor de aarde.

De aarde mag niet lijden onder de schadelijke gevolgen van goed ontworpen meubels. Daarom is al onze meubels zorgvuldig handgemaakt van de beste artificiële materialen, wat aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van de hoeveelheid koolstofvoetafdruk die in de atmosfeer wordt uitgestoten. Door milieuvriendelijke meubels te kopen, draag je bij aan een essentieel aspect van duurzaamheid en investeer je in mooie meubels die ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan.

Ontdek meer