ONZE VISIE

Over ons

Nordina Home is een jong Iers bedrijf, met een liefde voor Scandinavisch design. Ons verhaal begon in 2017. In de jaren erna zijn we begonnen met de verkoop van onze mooie Nordische designs in Europa, de VS en het Verenigd Koninkrijk. We geloven in high-end minimalisme voor elk moderne huis en ons doel is om het interieur van onze klanten over de hele wereld te verfrissen.

MAGAZIJN

Waar zijn onze meubels?

Als één van de krachten voor ons bedrijf, heeft ons magazijn een speciale plaats in ons hart. Gelegen aan Robinhood Road, Dublin op slechts een paar minuten van het prachtige Sheldon Park Hotel, is het eerste huis van onze meubels. Zodra u uw bestelling hebt besteld, zorgt ons logistiek team ervoor dat uw meubels veilig worden verstuurd uit ons magazijn en reizen naar de eindbestemming – uw prachtige huis.

KANTOOR

Het hart van ons bedrijf

Ons hoofdkantoor is waar het allemaal begon. Hoewel ons bedrijf nu kantoren heeft in Londen en Belgrado, werd de basis gelegd in Pembroke Street Upper, Dublin. Met de gratis parkeergelegenheid beschikbaar buiten het kantoor, is ons kantoor in Ierland de ideale locatie. Het treinstation is ook om de hoek, ongeveer 10 minuten lopen van Pembroke Street.

Ontdek meer