Een inclusief team

We geloven dat elke sterke onderneming sterke vrouwen in machtsposities heeft. Tijdens de groei van het management team van Nordina Home, zijn er meer ongelooflijke vrouwen in besluitvormende posities ons bedrijf komen versterken. Op dit moment zijn 4 van onze 7 managers dames die klaar staan om elke uitdagende taak aan te gaan.

Steun aan nieuwe moeders

Onze moeders zijn sterk betrokken in ons bedrijf, en is altijd onze prioriteit geweest. We moedigen ons team aan om betrokken te zijn tijdens hun zwangerschapsverlof, door de mogelijkheid te geven om 8 uur per week blijven te werken, als ze dat willen.

De vereiste ervaring

De juiste vaardigheden zijn van cruciaal belang voor een langdurig en succesvol bedrijf. Juist daarom is meer dan 50% van de vrouwen in een besluitvormende positie. We moeten ieder individu waarderen op basis van zijn of haar skills – ongeacht geslacht.

Geen woorden maar daden

Strevende naar de beste resultaten, zorgen we ervoor dat elke afdeling de perfect balans heeft. Als de hoofden van onze logistiek, accounting, klantenservice en productieafdelingen, zijn onze teams verantwoordelijk voor ons succes. We groeien al vijf jaar, wat het harde werk van de afgelopen jaren laat zien.