Op 13 december 2023 hadden we een belangrijke vergadering met al onze medewerkers en teams binnen het bedrijf. Ons doel was om een langetermijnplan te creëren voor hoe we de duurzaamheid van ons bedrijf kunnen verbeteren en een groene impact op de wereld kunnen maken.

#01 LOGISTIEK

Het upgraden van onze productverpakkingen.

In 2024 zorgde ons toegewijde logistieke team ervoor dat onze producten direct vanuit onze hoofdfabriek onbedrukt in containers naar onze lokale magazijnen werden verzonden. Daar pakken we ze verder in kleine verpakkingen en sturen ze direct naar uw deur. Op deze manier verminderen we materiaalverspilling, wat ons milieu ten goede komt en het leveringsproces naar uw deur versnelt.

#02 PRODUCTONTWIKKELING

Duurzame producten ontwikkelen.

Ons productontwikkelingsteam begon met het langverwachte proces om ons rundsleer uit Brazilië te vervangen door het nieuwste ecologisch vriendelijke vegan leer. Vandaag de dag zijn 98% van onze leren producten gebaseerd op veganistisch materiaal, wat onze dieren veilig houdt en een grote hoeveelheid koolstofvoetafdruk die in de atmosfeer vrijkomt, vermindert.

#03 KLANTENSERVICE

Het goede in afscheid stoppen.

Klantenzorg heeft een belangrijke vooruitgang geboekt voor ons bedrijf door terug te geven aan onze gemeenschap en onze klanten ook te betrekken bij daden van vriendelijkheid tijdens moeilijke en onzekere tijden. Ons retourproces moedigt nu al onze klanten aan om niet-kwalificerende retouritems te doneren aan de lokale liefdadigheid. Door vorig jaar 400 stoelen te doneren, heeft ons klantenzorgteam de hoeveelheid geretourneerd meubilair verminderd en bijgedragen aan gelukkigere en mooiere omgevingen wereldwijd met de hulp van onze klanten.

#04 ADMINISTRATIE

Het verhogen van de betrokkenheid op kantoor.

Ons administratieteam heeft een grote inspanning geleverd door het verlagen van het aantal energiebronnen dat we elke maand verbruiken. Tijdens de wintermaanden combineren we twee werkruimtes op één verdieping om ervoor te zorgen dat we minder elektriciteit verbruiken, waardoor de schadelijke milieubronnen worden verminderd.

#05 TECHNOLOGIE

Energie besparen.

In 2024 begon ons ontwerpteam met het gebruik van een externe app-service die ons renderwerk uitbesteedt aan Vietnam. Als resultaat merkten we een aanzienlijke toename in efficiëntie en een vermindering van ons elektriciteitsverbruik en onze afhankelijkheid van Russisch gas.