#01 LOGISTIEK

Het upgraden van onze productverpakking

In 2022 zorgde ons toegewijde logistiek team ervoor dat onze producten zonder dozen van onze voornaamste fabriek in containers direct werden verscheept naar onze lokale pakhuizen. Hier verpakken we ze in kleine dozen en sturen ze direct naar uw deur. Op deze manier verminderen we materiaalverspilling, wat beter is voor het milieu en het leveringsproces tot aan uw deur versnelt.

#02 PRODUCT ONTWIKKELING

Het produceren van duurzamere producten

Ons product development team is begonnen met het langverwachte proces van het vervangen van ons koeienleer uit Brazilië, door het nieuwste milieuvriendelijke vegan leer. Op dit moment is 98% van onze leerproducten gemaakt van vegan leer, wat onze dieren veilig houdt en onze impact op het milieu vermindert.

#03 KLANTENSERVICE

Samen staan we sterk

Door terug te geven aan onze gemeenschap, heeft onze klantenservice een vooruitgang gemaakt voor ons bedrijf. We betrekken onze klanten in liefdadigheidsprojecten tijdens uitdagende en onzekere tijden. Ons proces van retourzendingen moedigt nu al onze klanten aan om niet-retourneerbare items te doneren aan lokale goede doelen. Door vorig jaar 400 stoelen te doneren, heeft ons klantenservice de hoeveelheid geretourneerde meubels gereduceerd en bijgedragen aan mooie interieurs met de hulp van onze wereldwijde klanten.

#04 ADMINISTRATIE

Betrokkenheid op kantoor

Ons administratieteam heeft met grote inspanning het aantal energiebronnen per maand weten te verminderen. Tijdens de wintermaanden voegen we twee werkruimtes samen tot één verdieping, om ervoor te zorgen dat we minder elektriciteit verbruiken en minder schadelijk is voor het milieu.

#05 TECHNOLOGIE

Energiebesparingen

In 2022 is ons designteam begonnen met het gebruik van een externe app-service die ons renderwerk uitbesteedt aan Vietnam. Als gevolg merkten we een aanzienlijke toename van de efficiëntie en verminderden we ons elektriciteitsverbruik en afhankelijkheid van Russisch gas.