Betalingen

We bieden veel verschillende betaalmethoden aan om onze klanten in alle comfort en vertrouwen te laten betalen voor hun meubels. U kunt uw voorkeursmethode rechtstreeks kiezen bij het afrekenen, voordat u uw bestelling bevestigt. Deze omvatten de belangrijkste creditcards en betaalpassen, mobiele betalingen, evenals rentevrije financieringsopties.

Kredietkaarten & Betaalpassen

We accepteren alle belangrijke creditcards en betaalpassen. Naast de populaire VISA en Mastercard bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via AmericanExpress voor gebruikers die punten willen verdienen met hun aankopen. Onze betalingen met creditcards en betaalpassen worden mogelijk gemaakt door Stripe, een zeer bekend bedrijf in de eCommerce-industrie.


Factuur

Mochten onze klanten de voorkeur geven aan uitstel van betaling, dan biedt onze partner Klarna de mogelijkheid van directe aankoop met betaling op een later tijdstip. Klarna voert een kredietcontrole uit op de klanten bij het afrekenen om hen in staat te stellen deze specifieke methode te gebruiken: mocht iemand er echter niet voor in aanmerking komen, dan zijn er alternatieven.


Termijnen

Voor klanten die speciale aandacht besteden aan hun cashflow, bieden we ook via Klarna de kans om in drie maandelijkse termijnen te betalen zonder rente. Deze specifieke optie is ook afhankelijk van een succesvolle kredietcontrole, die klanten direct bij het afrekenen kunnen doorlopen en direct hun geschiktheid kunnen verifiëren.

De betaling in 3 termijnen van Klarna / Betaling in 30 dagen zijn niet-gereguleerde kredietovereenkomsten. Meer lenen dan u zich kunt veroorloven of te laat betalen kan een negatieve invloed hebben op uw financiële status en uw vermogen om krediet te verkrijgen. 18+, alleen inwoners van Nederland. Onder voorbehoud van status. Er kunnen extra ‘te laat’ betaalkosten van toepassing zijn. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


PayPal

Voor klanten die een PayPal-account hebben, kan dit betalingstype hun aankoop sneller laten verlopen en ze dat extra beveiligingslaagje bieden dat ze nodig hebben voor hun gemoedsrust. PayPal is een populaire keuze voor bijzonder voorzichtige gebruikers die voor de eerste keer op een website kopen die ze niet kennen.


Mobiele Betalingen

Als gebruikers onze website bekijken vanaf hun mobiele telefoons, verschijnt de optie om te betalen via ApplePay of GooglePay – afhankelijk van welk apparaat ze gebruiken – direct op de productpagina voor een snelle afrekening. Voor klanten die meer items willen kopen, zijn de opties ook beschikbaar op de betaalpagina bij het afrekenen.

Nog steeds hulp nodig?

Onze klantenservice openingstijden zijn:
Ma – Vr: 9:00 – 21:00